Pamatuj si mě     Zapomenuté heslo?   Registrovat  

Obrazy stvoření 

Josef Wagner 

 

Nádherná je pomoc Světla pro hledajícího člověka. Cílem obrazů stvoření je, aby pomohly lidem lépe pochopit svaté Poselství, dát celkový obraz se shora dolů a ze zdola nahoru. Tak, jak nás to učí Poselství. Obrazy mají pravé nositele kříže nutit k tomu, aby se více zabývali věděním, aby tímto měli před sebou svaté Poselství v celkovém obrazu. Obrazy mají také přispívat k tomu, abychom o všem přemýšleli. Má se s přesvědčením mluvit o obsahu těchto obrazů, neboť každý svaté Slovo přijme jinak. Různá zobrazení na kresbách mají pozorovatele nutit k zamyšlení. Tak musí být všechno uvedeno do života, musí proto přijít více přesvědčení. Tyto obrazy jsou dány od Pána, a ruka se nechala nésti v duchu a pokoře. Takové jsou také věty, které jsou již dány v úrovních.

Každý se má zcela sám zajímat o to, zabývat se tím, ve svatém Poselství hledat, jak a kde všechno stojí. Tak má každý celé Poselství o mnoho lépe a živěji před sebou. Jenom tak může a přijde každý rychleji k cíli.

Obrazy jsou rozděleny na čísla 1, 2, 3, to má zvláštní smysl a účel, který má každý hledající sám poznat a sestavit. V tomto pořadí obrazy vedou a učí pozorovatele. Na obraze číslo 2 je uveden krystal, který má ukázat, že je celé stvoření sestaveno se shora až dolů, jako trojúhelník a v číslech. Člověk to musí již uvidět, ať to chce, nebo ne.

Proto božský trigon: Bůh - Ježíš - Imanuel, Imanuel - Maria - Irmingard, stavba těla: hlava - ramena – sepnuté ruce, sluneční paprsky, také paprsky na kresbách.

Všechno to jsou trojúhelníky, tak také čísla od 1 do 24. O tom má a musí být nucen přemýšlet každý sám, aby byl pozemsky a duchovně čilý a bdělý.

Potom ještě něco zcela důležitého: Člověk se musí naučit, modlit se bez slov. Přitom si sestaví obrazy, celkovou výstavbu, přehled až nahoru k Imanuelovi, k Bohu. Tak již může dostat spojení, když pocítí čistotu a touhu. Cítí, jak je to všechno krásné, svaté Slovo, smět mít vědění, umět si v obrazech představit záření, které z jednoho místa vycházejí, nesou vzhůru a které nelze odít do slov. Prosba a dík potom přicházejí beze slov. Neboť každý musí ze sebe vydat to nejlepší. Jenom tak je to možné beze slov krásně a čistě se zachvívat, neboť čistota musí být dosažena v každém případě. K tomu mají také dopomoci obrazy v pohledu vzhůru k Bohu, Pánu, skrze velikou Lásku, která k nám směla přijít přes Imanuele. Děkujme, probouzejíc se tisíckrát ve slibu, že se budeme o hodně více snažit. Potom, ano, jenom potom, můžeme počítat se Všemohoucností Boží.

“Stůjte v modlitbě k Pánu a dejte se cele.”

Tak mluvil Pán.

 

 

 

 

Komentáře

0
Ivan Marko
26. 4. 2023 15:18
Je možné nejakým spôsobom získať obrazy stvorenia v lepšej kvalite, hoci aj v nemčine? Ďakujem
Like Líbí Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
Pavel Krajíček
0
Pavel Krajíček
26. 4. 2023 15:25
Mám je jak v češtině, tak i v originále v němčině uložené v PC a samozřejmě, že si o ně mohou požádat uživatelé, kteří podporují provoz našeho webu a serveru viz diskuze: https://poselstvi-gralu.cz/index.php/forum/pripominky-k-webu/23-info-o-platbach-za-server
Like Líbí Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat

Přidat komentář

Odeslat