Pamatuj si mě     Zapomenuté heslo?   Registrovat  

K zamyšlení

Více
29. kvě 2023 19:40 #526 napsal Jan Johan
Odpověď od Jan Johan na téma K zamyšlení
S tímto postojem souhlasím. Je třeba si, ovšem uvědomit, že temno se vyskytuje ve všech vládnoucích strukturách na celém světě. A to jak v amerických, tak ruských, čínských apod.(není zde třeba jmenovat všechny vládnoucí struktury světa),  takže temná havěť se množí úspěšně všude tam kde se kumuluje pozemská moc. Proto zásadně nepropadejme fámám, že je to někde lepší. NENÍ. Washington nebo Moskva jen samá temná havěť. Ale pozorný, cítící a prožívající stoupenec PG to musí poznat. K ostatním nemluvím.
Poděkovali: Václav Golda, Adam Becza

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Více
31. kvě 2023 01:32 #527 napsal Jozef Ivanic
Odpověď od Jozef Ivanic na téma K zamyšlení
Na tomto svete je veľmi veľa TEMNA ..Keď si uvažime skutočnosť ,že niekto ho musí z tejto zeme eliminovať a  zničiť ,lebo Boh nemôže použiť systém ničenia ľudí ,nakoľko  On BOH  nie je ničiteľ ,tak vyzerá to tak, že predsa len to RUSKO je tým štátom ktoré začalo s tou VELKOU OČISTOU temna vo svete, a to cez  Ukrajinu(kde kvitol a kvitne systém nacizmu , fašizmu )..Keď si uvažime čo je v tej Amerike ,aké ideológie sú tam nastavené   proti ľuďom, aki temni ľudia a organizácie  sú tam , ako Gates ,Biden ,Deep State , a Amerika je aj v biblii identifikovana ako zemská šelma ,ktorá urobí obraz prvej selme  (Vatikánu,papezstvu) a zároveň Amerika ako policajt sveta a hegemon je pod vplyvom diabla ,a ak by   predsa len bolo aj v tom Rusku temno a  temné podhubie ,tak zrejme potom platí to čo povedal ABDRUSHIN ,že :,,Počas očisty ,resp v záverečných udalostiach tohto systému v ktorom sa nachádzame bude TEMNO  vedome(?) či nevedome pracovať pre SVETLO..Čiže Rusko pracuje pre SVETLO..
DOKAZ JE POTOM JASNY.. A TO  NA ZAKLADE SPAJANIA ROVNORODOSTI ..AMERIKA JE SPOJENA S UKRAJINOU  A ZAPADOM KDE JE VACSIA CAST TEMNA SVETA  ..NA UKRAJINE JE UZ DLHODOBO TAZKE TEMNO A FASIZMUS ,NO A RUSKO BOJUJE ZA OCISTU ZEME (MOZNO POJDE AJ DALEJ DO HLBKY) ,NAPRIEK TOMU ZE BY BOLO AJ TEMNOU STRANOU  NAVEDENE NA TU  UKRAJINU , USA A AJ NA ZAPAD...
VYZERA TO TAK, ZE NA OCISTU TEJTO ZEME  JE POUZITE RUSKO AKO METLA SVETA ..ZREJME BUDU POUZITE AJ JADROVE ZBRANE ALE POTOM UZ BUDE ZASAHOVAT BOH SAM ..

Více
02. čvn 2023 00:01 - 05. čvn 2023 18:02 #528 napsal Pavel Krajíček
Odpověď od Pavel Krajíček na téma K zamyšlení
Napsal jsem nový článek "Proč narůstá nenávist mezi lidmi?"
článek se skládá z mých starších komentářů i statí z již nezveřejněných článků. Vysvětluje proč nyní narůstá nenávist a proč hlavně proti Rusku apod. článek:  pavelkrajicek.c...rusta-nenavist-mezi-lidmi  

Více
08. čvn 2023 17:59 - 18. čvn 2023 22:32 #530 napsal Pavel Krajíček
Přátelé na Facebooku máme novou stránku:  www.facebook.com/pravelidstvi/

Více
21. čvn 2023 09:42 #535 napsal Pavel Krajíček
Právě jsem dopsal nový článek: "Pomlouvači, udavači a další chamraď":  pavelkrajicek.c...i-udavaci-a-dalsi-chamrad

a pokud ještě nevíte, tak na Facebooku mám nový profil:  www.facebook.com/krajicek1974/

Více
06. čvc 2023 16:07 - 06. čvc 2023 17:56 #542 napsal Pavel Krajíček
Chodí mi různé dotazy na to, co si myslím o stránkách Cesta Grálu a Martin Pekár apod. Kdysi jsem měl k tomu podrobnou a rozsáhlou diskuzi na svých webech, ale zrušil jsem ji, protože se už nechci pitvat v bahně cizích lidí a hovořit příliš o druhých. Nyní udělám malou výjimku a něco povím, ale především věcně ke vztahu Poselství Grálu od Abdrushina. Všichni tito výše uvedení jsou zastánci cenzurovaného Poselství Grálu, čímž dokazují, že mají zralost astrální spodiny a napojení ve své duchovní lenosti na temno. Někdo mi argumentoval, že ale v jejich textech nic závadného nevidí. Reagoval jsem:

"no Abdrushin píše, že právě tito jsou nejhorší, že do Pravdy zamíchají zrnka svých bludů a proto to zní pro většinu líbivě a tak mohou mnoho lidí svést.... třeba právě tím, že mnohé přesvědčí o tom, že cenzuru provedl sám Abdrushin i když dnes už máme nezvratné důkazy, že cenzuru provedl člověk".

Mám i mnoho osobních zkušenosti s některými z nich a jejich nenávisti, jejich falešnými, podvodnými registracemi na mých webech pod falešnou identitou apod. Např. Pekár o mně na Facebooku šířil, že jsem démon potažený kůži a další nenávistné texty. To vše samozřejmě pod falešným profilem, on jich má mnoho a často si tam sám povídá se sebou na profilu. Nebudu to dále rozpitvávat. Tak jako jsou církevníci shniloši a věří bludům a dogmatům, tak jako jsou ovčané a věří České televizi a její lžipropagandě, stejně tak je většina čtenářů Poselství Grálu shnilá a věří kdejakému slizkému farizeji, který jí úlisnými slovy maže med kolem huby.

Více
06. čvc 2023 21:09 - 06. čvc 2023 23:48 #543 napsal Pavel Krajíček
Přátelé já vám něco málo naznačím ze zákulisí, abyste alespoň trochu pochopili, že vidím více. Dávám to do souvislosti s předchozím příspěvkem, kde jsem psal, že mi chodí dotazy na různé kruhy stoupenců PG. S lidmi a se svými weby pracuji od roku 2011 denně. Za tu dobu jsem poznal spoustu lidi mezi čtenáři PG. Na první náš web poselstvi-gralu.cz/ (tehdy vypadal úplně jinak) se v roce 2011 nahrnuli různí čtenáři PG. Já byl tehdy velice naivní a všem jsem důvěřoval a myslel jsem si, že se radostně spojíme. Byl to vlastně první komunitní web s diskuzi pro čtenáře PG. Naivně jsem trochu známým dával přístup do administračního rozhraní, jakože budou se mnou spravovat stránky, což byla samozřejmě hloupost. Nenapadlo mě, že by to někdo mohl zneužít, soudil jsem podle sebe. Až po krátkém čase se to tam v diskuzi začalo podivně tříštit a hádat... no celé to přeskočím, prostě jsem nevycházel z údivu a nakonec jsem mnohé musel vyhodit z webu, protože to byl doslova chlév. Tolik roztříštěných skupinek a kruhů a každý to věděl lépe, než ten druhý. Někteří vyhození se vraceli zpět pod falešným profilem a pokrytecký hned v diskuzi s úlisnými slovy... mnohdy to bylo na zvracení.

Z toho všeho vyplývá, že o mnohých tzv. stoupenci PG vím více za ta léta. Mám k tomu jednak technické "vymoženosti" a také občas vidím více, než je možné běžnému člověku. Prozradím jednu banální věc technickou. Ono stačí totiž někomu poslat odkaz na nějaký článek na mém webu, např. ve vzkazu a pak jen sledovat ve svých statistikách z jaké IP adresy klikl na onen odkaz... to se pak dozvíte věci. Takto se dá zjistit kolik má kdo falešných profilů na Facebooku, falešných registraci na mých webech a mnoho dalších věci. Přísně vzato jsem se po tom ani nepídil, ale vyplynulo to ze samotné administrátorské práce. Začal jsem to pak používat na nepřátele, abych je takto odhalil.

To byste se divili, kolik špindírů a podvodníků je mezi čtenáři PG a mnozí se s nimi kamarádíte a poplácáváte po ramenou. To jsem prozradil jen jednu z mých admin technických možnosti. Je jich daleko více. Nyní si to spojte s dobou od roku 2011 kdy denně pracuji se čtenáři PG a s dalšími možnostmi, které mám např. jasnocítění, které je u mě téměř totožné s jasnovidnosti. Duchovní pohyb doslova vidím i na dálku, když s někým jednám-hovořím, takže vidím duchovní jednání a světlé a temné lidi. Shniloše-vlažné, a těch je většina, nevidím, jsou to mrtvé stíny. A nyní se do toho zkuste vžít: vidíte ten nepořádek mezi čtenáři Poselství Grálu, vidíte tam temné stvůry mezi nimi, jak se tam plíží v řadách stoupenců PG a číhají a... nemůžete skoro nic dělat, protože když začnete mluvit, tak vám shniloši stejně nebudou věřit a v neposlední řadě je to mnohdy i proti zákonům stvoření mnoho mluvit o soukromí jiných i když je to havěť. Řešení je v prožití v duchovním pohybu. Když já to mohu vidět a cítit, tak i ostatní, ale to by se museli duchem hýbat. Nakonec až přijde sklizeň to bude pro mnohé překvapení, protože v prožití se dozvědí s kým se kamarádili ve své povrchnosti a kým naopak bezdůvodně opovrhovali.
-
Když jsem psal, že vidím duchovní pohyb, tak dám jeden příklad. Například, když se říká o někom, že se nafukuje. To není míněno obrazně, on se duchovně skutečně nafukuje. Mnohokrát jsem to viděl - z jedné nohy na druhou a vytahuje se nahoru a do stran, no je to komické. Duchovně, jako ten duch inkarnovaný v těle... takto jedná vnitřně malý člověk, když se setká s větším a podvědomě to cítí, že je oproti němu zaostalý.
Poděkovali: Peter Orolín, Marie Malá

Více
08. čvc 2023 06:19 #545 napsal Pavel Krajíček

Takové zamyšlení nad mladými lidmi a seznamováním. Správně to má být tak a v nové společnosti bude, že děvčata a chlapci jsou odděleně vyučování, tedy od určitého věku. Snad od 10 let nebo tak nějak, to by se potom dořešilo. Takže v útlém dětství společně a poté odděleně a to ze dvou důvodů. Zaprvé když to začne v nich pučet, tak kluci pošilhávají po děvčatech a dochází k rozptylování, ale co je daleko horší, tak to jsou špinavé myšlenkové formy. To by vydalo na jeden celý článek, ale kdo se zajímá o duchovní věci, tak ví o čem hovořím. Vůbec v nové společnosti na prvním místě nebude pokrytecká forma, jako dnes. Na prvním místě budou jemnohmotné a duchovní děje - myšlenkové formy, citové útvary a hlavně vědomí zodpovědnosti a důsledků za tvorbu těchto útvarů, což dnes chybí.

Tím i seznámení bude naprosto odlišné od dnešního kupčení viz seznamky a další různá nemravná pařeniště (diskotéky apod.) Nitky osudu v normální společnosti by tak k sobě přivedly skutečně k sobě patřící dvě duše v pravý čas. Bylo by to vážnější, krásnější, posvátnější takové seznámení a svazek a ne jako nyní zvrhlé vybírání, přehrabování jako při nákupu dobytka a odhození po chvílí a další přehrabování. 

Čili oddělením chlapců od děvčat a zrušením dnešních nemravných pařenišť se ukončí dnešní vybírání jakoby z nějakého katalogu a k seznámení bude docházet tak, jak tomu Bůh chce, tedy dvě doplňující se duše a ty budou v pravý čas k sobě přivedené, po předchozím požití, které každý člověk potřebuje individuálně v závislosti na vlastní karmě a předurčení. 

Všimněte si jak prozápadní zvrhlíci dělají přesný opak, jak jsem už mnohokrát psal, že jejich tzv. "hodnoty" jsou všechny namířeny proti vůli Boží. Nyní chtějí dokonce spojit záchody WC dohromady pro děvčata a chlapce, přitom podle Boží vůle nemají být pohromadě ani při vyučování, natož na WC. Vidíme, že fanatici z nebezpečné sekty rozumářů a materialistů naprosto ztratili lidství, svědomí, cítění a smysl pro krásu. Vše co nyní zavádějí je za účelem rozkladu společnosti a stržení všeho do hlubin a zatracení.

Více
08. čvc 2023 08:17 - 08. čvc 2023 09:30 #546 napsal Pavel Krajíček

Pozor na velkou domýšlivost, rozumovou ješitnost. Budou se u těchto blouznivců projevovat psychózy a schizofrenie. Těsně před psychózou je stav, který je dnes vlastní mnohým prozápadním zvrhlíkům, kdy není s nimi množná věcná diskuze, protože ve své poškozené hlavě vše překroutí tak, aby to obhájilo jejich nízké puzení a nenávist. Já už jsem se s tím setkal s takto postiženými lidmi u nichž tomu předcházela velká ješitnost a holdování vlastnímu JÁ. Donedávná to většinou chodilo až v další inkarnaci toto postižení jako následek, ale nyní, kdy se vše urychluje, to bude přicházet i v jedné inkarnaci toto pomatení, jako důsledek zvrhlého velikášství a ješitnosti, průvodními to jevy fanatiků z nebezpečné sekty rozumářů a materialistů. Ale nikoli pouze oni, také mnoho tzv. duchovních lidí trpí přeceňování sebe sama. Právě v prožití dostanou stoupenci těchto blouznivců nejlepší lekci, když se jejich oblíbenci zblázní přímo jim před očima.

Tak například i Hrabica píše ve své knize o duchovních příčinách nemoci toto:

"Kdo má snahu ovládat jiné, ten bývá sám posléze něčím ovládnutý. Schizofrenie „sedne" na toho, kdo ve svém konání a myšlenkách vchází do oblastí, kde číhá klam a nezdravě roste pocit jeho důležitosti."

Samozřejmě tam toho píše více k tomu, já jen vytrhl jednu dvě věty. Kdo chce si přečte, je to na straně 373.

Poděkovali: Peter Orolín, Marie Malá

Více
02. srp 2023 20:39 #552 napsal Pavel Krajíček
Přátele pozor, malá změna. Aktivita z mých osobních stránek pavelkrajicek.cz/ byla přesunuta na web Pravé lidství zde:  pravelidstvi.cz/  který za tím účelem doznal menších úprav. Stále je tam i sekce Ke stažení s knihami. 
Poděkovali: Peter Orolín