Přátelé já vám něco málo naznačím ze zákulisí, abyste alespoň trochu pochopili, že vidím více. Dávám to do souvislosti s předchozím příspěvkem, kde jsem psal, že mi chodí dotazy na různé kruhy stoupenců PG. S lidmi a se svými weby pracuji od roku 2011 denně. Za tu dobu jsem poznal spoustu lidi mezi čtenáři PG. Na první náš web
poselstvi-gralu.cz/
(tehdy vypadal úplně jinak) se v roce 2011 nahrnuli různí čtenáři PG. Já byl tehdy velice naivní a všem jsem důvěřoval a myslel jsem si, že se radostně spojíme. Byl to vlastně první komunitní web s diskuzi pro čtenáře PG. Naivně jsem trochu známým dával přístup do administračního rozhraní, jakože budou se mnou spravovat stránky, což byla samozřejmě hloupost. Nenapadlo mě, že by to někdo mohl zneužít, soudil jsem podle sebe. Až po krátkém čase se to tam v diskuzi začalo podivně tříštit a hádat... no celé to přeskočím, prostě jsem nevycházel z údivu a nakonec jsem mnohé musel vyhodit z webu, protože to byl doslova chlév. Tolik roztříštěných skupinek a kruhů a každý to věděl lépe, než ten druhý. Někteří vyhození se vraceli zpět pod falešným profilem a pokrytecký hned v diskuzi s úlisnými slovy... mnohdy to bylo na zvracení.
Z toho všeho vyplývá, že o mnohých tzv. stoupenci PG vím více za ta léta. Mám k tomu jednak technické "vymoženosti" a také občas vidím více, než je možné běžnému člověku. Prozradím jednu banální věc technickou. Ono stačí totiž někomu poslat odkaz na nějaký článek na mém webu, např. ve vzkazu a pak jen sledovat ve svých statistikách z jaké IP adresy klikl na onen odkaz... to se pak dozvíte věci. Takto se dá zjistit kolik má kdo falešných profilů na Facebooku, falešných registraci na mých webech a mnoho dalších věci. Přísně vzato jsem se po tom ani nepídil, ale vyplynulo to ze samotné administrátorské práce. Začal jsem to pak používat na nepřátele, abych je takto odhalil.
To byste se divili, kolik špindírů a podvodníků je mezi čtenáři PG a mnozí se s nimi kamarádíte a poplácáváte po ramenou. To jsem prozradil jen jednu z mých admin technických možnosti. Je jich daleko více. Nyní si to spojte s dobou od roku 2011 kdy denně pracuji se čtenáři PG a s dalšími možnostmi, které mám např. jasnocítění, které je u mě téměř totožné s jasnovidnosti. Duchovní pohyb doslova vidím i na dálku, když s někým jednám-hovořím, takže vidím duchovní jednání a světlé a temné lidi. Shniloše-vlažné, a těch je většina, nevidím, jsou to mrtvé stíny. A nyní se do toho zkuste vžít: vidíte ten nepořádek mezi čtenáři Poselství Grálu, vidíte tam temné stvůry mezi nimi, jak se tam plíží v řadách stoupenců PG a číhají a... nemůžete skoro nic dělat, protože když začnete mluvit, tak vám shniloši stejně nebudou věřit a v neposlední řadě je to mnohdy i proti zákonům stvoření mnoho mluvit o soukromí jiných i když je to havěť. Řešení je v prožití v duchovním pohybu. Když já to mohu vidět a cítit, tak i ostatní, ale to by se museli duchem hýbat. Nakonec až přijde sklizeň to bude pro mnohé překvapení, protože v prožití se dozvědí s kým se kamarádili ve své povrchnosti a kým naopak bezdůvodně opovrhovali.
-
Když jsem psal, že vidím duchovní pohyb, tak dám jeden příklad. Například, když se říká o někom, že se nafukuje. To není míněno obrazně, on se duchovně skutečně nafukuje. Mnohokrát jsem to viděl - z jedné nohy na druhou a vytahuje se nahoru a do stran, no je to komické. Duchovně, jako ten duch inkarnovaný v těle... takto jedná vnitřně malý člověk, když se setká s větším a podvědomě to cítí, že je oproti němu zaostalý.